Annelie Strömberg

När jag skriver använder jag mig ofta av mina egna upplevelser. Jag har i vuxen ålder fått diagnosen adhd. Jag är även mamma till barn med funktionsvariationer. Det har alltid varit självklart för mig att skriva om olika sätt att vara. Eftersom jag brinner för att sprida kunskap om NPF är jag även aktiv i Attention Skaraborg.

 

Med mitt skrivande vill jag förmedla att vi alla är unika och har styrkor. En diagnos kan absolut vara en tillgång vid många tillfällen. Det gäller att samhället ser möjligheterna istället för att kräva att vi alla ska vara likadana och fungera på samma sätt.

 

Utöver skrivandet tycker jag om att umgås med nära och kära, promenera med vovven, påta i trädgården, pyssla knasiga saker och leta fynd på loppisar.Jag tycker om att hålla igång och har ofta många projekt på gång.Jag är uppväxt i Gullspång. Jag tyckte om att gå runt i naturen som barn. Skogen var trygghet för mig. Jag fantiserade mycket på mina upptäcktsfärder, fantasi och verklighet flöt ofta samman till min egen värld. En värld som jag älskade att vara i och som vuxen fortfarande kan ösa inspiration ur. Mitt vuxna liv har jag bott i Mariestad. Gift med Jimmie och vi har tre barn; Joline, Didrik och Elliot.


Böcker av författaren hittar du här:

Sofia med knuff, inte ett dugg annorlunda
Sofia med knuff, det här är jag

Sofia med knuff och alla känslorna