Bokutgivning
Kontakta oss!

Mail: info@idusforlag.se
Telefon: 031-762 08 99
Besök vår blogg

Eva Bylund

Eva Bylund är ursprungligen civilekonom med internationell inriktning men arbetar sedan femton år tillbaka med att vägleda människor mot att förbättra sin livskvalité. Det gör hon genom coaching, terapeutiskt arbete, föreläsningar workshops och pararbete. Eva har ända sedan barnsben varit intresserad av vad som driver mänskligt beteende och i hennes roman ”Maya min – En berättelse om kärlek och livets svåra val” får vi följa ett par i kris och hur huvudpersonen Anna tvingas göra en inre resa för att kunna ta ett livsavgörande beslut.

Så här säger Eva själv om boken: Jag har velat dela med mig av erfarenheter jag har både som kvinna, vän och terapeut om hur svårt det ibland kan vara i våra närmaste relationer när vi har olika önskningar och viljor. I mitt arbetsliv har jag mött många kvinnor, män och par i djupa samtal och vet att den lyckliga fasad som visas upp inte alltid är sann. Jag hoppas att den här verklighetsbaserade berättelsen kan hjälpa människor att känna att de inte är ensamma och att det GÅR att komma igenom svårigheter. Förhoppningsvis kan boken också ha ett förebyggande syfte i att ge en förståelse för hur viktig kommunikationen är i ett förhållande och vad som kan hända när den saknas.

Barn och föräldrapsykolog Malin Alfvén som vann Stora Psykologpriset 2011 och som själv skrivit åtta böcker har läst Maya min och säger så här om den: Jag tycker mycket om den här boken! En roman om äkta människor med äkta känslor. Språket flyter lätt och det är med stor behållning jag har läst om ett ämne som inte ges något större utrymme i skönlitteraturen. Eva Bylund visar i ”Maya min” tydligt på några av de svårigheter vi ibland måste gå igenom när det gäller att göra de riktigt avgörande valen i livet. Det jag framförallt berörs av är kärleken som hela tiden är närvarande i historien. Jag blir glad av denna bok och av människans förmåga att lösa svåra problem. Jag vill varmt rekommendera den!

Du kan läsa mer på Evas sida www.levab.se

En webbshop från OpenCart
Idus förlag © 2015