Jessica Fransson
















Jessica Fransson, född 1981, är född och uppvuxen i Olofström, en liten by i Blekinge län. Efter gymnasiet bosatte hon sig i New York i USA i ett par år där hon jobbade som barnflicka innan hon flyttade hem till Sverige igen. Väl hemma på svensk mark flyttade hon till Växjö för att studera.

Hon är utbildad gymnasielärare i engelska, men jobbar numera som biträdande verksamhetschef inom LSS, studerar socialjuridik och driver även mat- och bakbloggen www.vardagsmatalajess.se på sin fritid sedan 2013.

När hon inte jobbar står hon helst i sitt kök i Småland och tar fram nya recept både för mat och bak, och ägnar sin tid åt sina två barn som även de älskar att hjälpa till i köket.   
Älskar att resa och uppleva världen från andra kulturer, och hon tycker om att sjunga, och ägnar mycket tid åt musiken och vänner vid sidan av familjen, receptskapandet och skrivandet. 


Böcker av författaren hittar du här:
Familjen Bakmössas gluten-, mjölk- och sockerfria Recept