Lisa KärmanderMitt namn är Lisa Kärmander. Jag är född och uppvuxen i Vänersborg men har sedan dess bott i diverse olika städer, både inom Sverige och utomlands. Numera bor jag med min man på Kungsholmen i Stockholm och ibland även i vårt lilla hus i Trollhättan. Det finns så otroligt många fina städer runt om i världen, jag vet fortfarande inte i vilken stad jag vill bo. Ett stort intresse jag har är att resa och upptäcka nya platser.

 

“Ska vi leka mamma, mamma, barn” är min debutbok. Den riktar sig till barn mellan 3-6 år och handlar om Alice, en flicka som växer upp med sina två mammor. Boken tar upp att familjer kan se olika ut och att mammor kan! 

 

Jag är utbildad förskollärare och har jobbat med barn inom förskolan i flera år. Att skriva är en stor passion för mig. Jag har berättat historier och skrivit sedan jag var mycket liten. Det känns fantastiskt att nu få ge ut sin egen bok! Jag har många tankar och Idéer till nya barnböcker och kan knappt vänta med att börja skriva på min nästa. Så håll utkik!

 

Böcker av författaren hittar du här:
Ska vi leka mamma, mamma, barn?