• Bokpaket - Smygklubben Mommi & Folket

Tuggummitanten är den första kapitelboken om Tyra och hennes bästa kompis Siri, åtta år. De är båda nyfikna på de udda människorna som bor i det lilla samhället och märkligast är magra Tuggummitanten. Siri och Tyra skriver en lista över alla konstiga människor och börjar smyga. Då är Smygklubben, som senare får heta Smygklubben Mommi & Folket, igång. I tio kapitel som är rikt illustrerade lär vi känna Tyra och Siri.

På ett spännande och naturligt sätt tar Åsa-Caroline Salomonsson upp matproblem, utanförskap och mobbning med målet att informera.

Bästisarna Tyra och Siri smyger på allt konstigt folk som bor i Markbyn. Konstigast av alla tycker de att den långa, bleka och väldigt smala tanten som bor i Det läbbiga huset är. Hon som alltid tuggar tuggummi.

När bästisarna smyger utanför hennes hus upptäcker de att allt inte står rätt till. Tillsammans med Tyras mormor, Mommi, måste de ta reda på sanningen om Tuggummitanten innan något hemskt händer.

Följ med Smygklubben Mommi & Folket på deras första spännande äventyr.

ISBN: 9789175774244


Sture Sprakman
Sture Karlsson jobbar som vaktmästare på skolan där Tyras pappa är musiklärare. Sture är ett musikaliskt geni säger pappa. Tyra och Siri kallar honom för Sture Sprakman för när han spelar piano spretar hans hår åt alla håll och han ser nästan ut som ett sprakande tomtebloss.

Men varför beter sig Sture så underligt?
Så fort han är bland människor blir han rädd och springer i väg.

En dag när bästisarna följer med till skolan försvinner Sture under mystiska omständigheter och Smygklubben Mommi & Folket får ett nytt fall att lösa bland läskiga skolsalar, kritpoliser, råddare och rockisar.

ISBN: 9789175777030


FörfattareÅsa-Caroline Salomonsson
Illustratör: Patrik Boberg


God Jul!��Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Bokpaket - Smygklubben Mommi & Folket

  • Artikelnummer: 555555
  • Lagersaldo: 2 - 3 Days
  • 140.00 kr

  • Exkl moms: 132.08 kr

Taggar: Smygklubben Mommi & Folket, Tuggummitanten, Sture Sprakman, musik, rädd, rädsla, äventyr, spänning, klubb, hemligt, fall, mysterium, läskigt, Bokserie, anorexia, ätstörning, spänning, mysterium, relationer, hemlig klubb, deckare, spaning, läskig, matproblem