Anna Johansson & Elma D Johansson

Elma

Elma, 10 år, bor i Alingsås och går i fjärde klass på Lendahlsskolan. Jag bor i ett villaområde och gillar att hoppa studsmatta eller rida käpphäst i den lilla trädgården runt huset, gärna med mina kompisar. Jag går även på bildlektioner och ridlektioner efter skolan och åker inlines och älskar att läsa spännande böcker och pyssla.  Ända sedan jag var liten har jag skrivit berättelser och målat mycket. Min dröm är att bli konstnär och författare.

 Anna

Anna, 38 år, bor och jobbar i Alingsås men kommer från Långared som ligger ett par mil utanför Alingsås på landet. Under uppväxten har jag alltid fått springa fritt i skog och mark och dagarna fylldes med lek och djur att få ta hand om.

Nu uppskattar jag dock att bo i ett villaområde som har både cykelavstånd till jobb och butiker men även närheten till skog och mark. Jag är ekonom till yrket och på fritiden vill jag gärna motionera några dagar i veckan, vilket oftast blir löpning i våra vackra skogar, cykling eller styrketräning. Jag tycker också det är avkopplande att läsa en bok eller köra ett kundaliniyogapass hemma. Utöver det gillar jag att åka på semester med familjen, upptäcka nya platser, åka skidor och äta god mat.

Jag tillbringar även en del tid i trädgården på sommaren och odlar egna tomater från frö till planta i vårt växthus. Vårt hus har vi renoverat ganska mycket, det finns alltid något att fixa med eller en vägg att måla om. Kreativiteten tar aldrig slut!


Böcker av författarna hittar du här:
Mina käpphästar