Annelie Strömberg

När jag skriver använder jag mig ofta av mina egna upplevelser. Jag har ivuxen ålder fått diagnosen adhd. Jag är även mamma till barn med funktionsvariationer.Det har alltid varit självklart för mig att skriva om olika sätt att vara.Eftersom jag brinner för att sprida kunskap om NPF är jag även aktiv iAttention Skaraborg.

 

Med mitt skrivande vill jag förmedla att vi alla är unika och har styrkor.En diagnos kan absolut vara en tillgång vid många tillfällen. Det gäller attsamhället ser möjligheterna istället för att kräva att vi alla ska varalikadana och fungera på samma sätt.

 

Utöver skrivandet tycker jag om att umgås med nära och kära, promenera medvovven, påta i trädgården, pyssla knasiga saker och leta fynd på loppisar.Jagtycker om att hålla igång och har ofta många projekt på gång.Jag är uppväxt iGullspång. Jag tyckte om att gå runt i naturen som barn. Skogen var trygghetför mig. Jag fantiserade mycket på mina upptäcktsfärder, fantasi och verklighetflöt ofta samman till min egen värld. En värld som jag älskade att vara i ochsom vuxen fortfarande kan ösa inspiration ur. Mitt vuxna liv har jagbott i Mariestad. Gift med Jimmie och vi har tre barn; Joline, Didrik ochElliot.


Böcker av författaren hittar du här:
Sofia med knuff
Sofia med knuff – Det här är jag
Sofia med knuff – och alla känslorna
Sofia med knuff - På väg ut i livet