Björn TwerinSteget från att skriva rockmusik till att skriva barnböcker kanske kan uppfattas som milslångt. Men i slutänden handlar det ändå om att fånga lyssnarens intresse,vare sig det gäller vuxna eller barn. En känsla av igenkänning och ärlighet är av stor vikt för mig, det man skapar måste kännas genuint.

Som tvåbarnsfar har jag genom åren läst mängder av böcker för en krävande publik,och som nybliven farfar kommer det inte att bli annorlunda. Högläsning kommer alltid att vara viktigt för barnets utveckling, och även en självklarhet för mig att fortsätta med.

Hjälp! Vems är vems? Som jag skrivit tillsammans med Emelie Nirland, är min debut i barnboksvärlden. Båda gillade att leka med tanken på att byta plats på saker för att se vad som händer när situationen utvecklar sig på ett sätt man inte alls varit förberedd på. Där föddes idén till att låta karaktärerna av misstag blanda ihop sina verktyg. På ett humoristiskt och lärorikt sätt får läsarna hjälpa till att para ihop rätt yrke med rätt verktyg.

Böcker av författaren hittar du här:
Hjälp! Vems är vems?