Camilla Gunnarsson

Camilla föddes 1972, växte upp i finlandssvenska Närpes, utbildade sig till psykolog i Åbo och flyttade sedan till Avesta i södra Dalarna eftersom hon hittat kärleken där. 2002 blev hon mamma till två barn som numera är tonåringar. Alla i familjen är intresserade av skidåkning, cykling och vandring och i december 2016 flyttade de till Sälen för att leva ett enklare men mer aktivt liv.

Camilla har alltid tyckt om att skriva och har bloggat i många år. I januari 2015 bestämde hon sig för att ta tag i drömmen om att skriva en bok. Sedan dess har det blivit flera böcker. Genom sitt skrivande vill hon bl.a. ge en röst åt de som har svårt att göra sina röster hörda. Hon vill också bidra till att minska tabun kring psykisk ohälsa, förklara "psykologiska saker" så ett enkelt sätt och skapa böcker med potential att öppna upp för samtal.

Läsåret 2015/2016 gick Camilla Linnéuniversitetets 30-poängsutbildning "Att skriva barnlitteratur” och hon läser just nu fortsättningskursen på 30 poäng till. Hon jobbar som psykolog på en vårdcentral, med barn, ungdomar och vuxna.

www.camillagunnarsson.com

Böcker av Camilla hittar du här:
#tillsammans #utanför
Viktors nya tröja
Tova-Li och sommarlovet
När mammorna blev kära
Superhjälte-mamman flyger in i väggen
Är det ledigt här?

Leo och hans längtan

 


Foto: Therése Asplund, Ateljé Linslusen