Christine Tomtlund


Det finns magi.
Överallt kan du finna spår av den.
I en kram, hur en fjäder är formad, skimret i en trollsländas vingar, kraften i livet självt och hur tystnad kan vara helande i det evigt skiftande kaos vi lever i. Det är naturen som ger oss livsinsikt och stabilitet i en värld av uppmärksamhetspling, reklamskrän och falska löften om lycka.

Låt oss lämna hetsen bakom oss och se det stora i det lilla. Gräva ner fötterna i jorden och känna tryggheten i den kyliga och mjukt omvälvande jorden. Andas klar och ren luft och fyllas av naturens rena sanningar. Tillåta oss att vara oss själva, och tillräckliga på det viset vi är. Låt oss sedan lätta från allt och låta tanken flyga till det land där allt är möjligt, där sägner är sanningar, och sagor speglar våra själar.

Där finner jag min kraft och inspiration. Där hör jag hemma och dit vill jag ta med dig. Så ser jag på mitt arbete, med färger och ord. Vi har starka behov av att sätta oss själva i olika perspektiv men också att finna vår egen växtkraft och styrka. Det är mitt jobb som illustratör och författare att hjälpa läsaren dit där magin är en sanning.

Besök gärna www.tomtlund.com eller kom till min ateljé.

Böcker av författaren hittar du här:
Hålla Hand