• Första gastronomiboken

Följ med på en resa in bakom svängdörrarna till ett klassiskt restaurangkök.

Förbeställ idag! 

Få boken levererad så snart den släppts.

Beräknad release i mitten av oktober.

Sam är en smart och nyfiken kockelev på en stor restaurang. Där regerar den stränge men godhjärtade köksmästaren Alain.

– En dag ska jag bli lika duktig som Alain, säger Sam.

Det är mycket som är nytt för Sam och ibland gör han fel. Hans bästa jobbarkompis är smörgåsnissen Fred vet du vad en smörgåsnisse är?

Följ med in i köket till Sam. Här får du lära dig vad en gastronom är, varför kocken har en hög konstig mössa och vad kökets alla redskap heter.

Vet du förresten vem som uppfann köksspisen eller varför det finns gastronomi-spioner runtom i världen? Det får du veta i köket hos Sam.

Första gastronomiboken är en resa in bakom svängdörrarna till ett klassiskt restaurangkök, dess atmosfär och en arbetsdag hos kockarna där. Här visas också på de många möjligheter som ett framtida yrke inom gastronomin erbjuder.


FörfattareMats Jonson
IllustratörHanna Ingvarsson
ISBN: 9789176346884
Bandtyp: Hårda pärmar med 32 sidor
ProvläsningFörsta gastronomiboken
Passar åldern: 6–9 år


Pressmaterial omslagsbild: 9789176346884
Pressmaterial författarbild: 
Mats Jonson, Hanna Ingvarsson


Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Första gastronomiboken

  • Artikelnummer: 9789176346884
  • Lagersaldo: I lager
  • 149.00 kr

  • Exkl moms: 140.57 kr

Relaterade produkter

Smaklig måltid?

Smaklig måltid?

Friterad spindel, kakor med getingar i och chips som smakar ..

119.00 kr Exkl moms: 112.26 kr

Vi upptäcker: Klimatkrisen

Vi upptäcker: Klimatkrisen

Populärvetenskaplig barnboksserie tar sig an klimatkrisen.Ha..

139.00 kr Exkl moms: 131.13 kr

Kattsläppet

Kattsläppet

Hela dagarna sitter katten Mårris i köksfönstret och längtar..

169.00 kr Exkl moms: 159.43 kr

Taggar: gastronomi, mat, restaurang, fakta, kock, kök, yrke, matlagning, köksredskap, lättläst