Linda J. Harbers
Fotograf: Natalie Greppi

Linda bor med man och två barn utanför Kungsbacka, i Halland. Hon har bott på västkusten i hela sitt liv, med undantag av två utlandsvistelser i Australien och USA. 

Som liten var drömmen att bli sångerska och hennes största intresse i livet har genom alla år varit musiken. Hon har genomgått flertalet utbildningar i sång och teater och har uppträtt i olika sammanhang. Hon skriver även egen musik.

Linda har en utbildning som kommunikatör och har även läst bland annat engelsk litteratur på Högskolan Väst. Efter att under många år ha arbetat med chefs- och ledningsstöd kom hon till en punkt i livet när hon kände att hon ville göra något annat. Eftersom hon alltid varit konstnärligt lagd och alltid skapat på något sätt, ville hon få utlopp för sin kreativa ådra. En dag satte hon sig ner och började skriva på en barnbok och på den vägen är det, nu har skrivandet blivit en lika stor passion som musiken och hon får ständigt nya idéer och tankar kring vad hon vill skriva. Linda hoppas genom sina böcker kunna ge insikt, inspirera och glädja både barn och vuxna.


Böcker av författaren hittar du här:
ABC och de andra mjuka och hårda bokstavskompisarna