Lotta Myrefelt

Jag är född i Lund och bodde mina första levnadsår i en liten ort i Skåne som heter Gryet utanför Kävlinge.Flyttade sedan till en liten ort i de småländska skogarna utanför Växjö där jag är uppväxt. Har under hela uppväxten firat alla högtider med släkt och vänner i Skåne och älskar fortfarande de kullerstensklädda gatorna i Lund eller känslan när man ser havet och börjar närma sig Helsingborg.

Jag bor idag med min familj på landet utanför Växjö. Besöker så ofta vi kan stugan i Bergkvara men är även gärna på semester på underbara Öland eller i Kalmar. Härligt att ha en solig ö i närheten när man vill åka iväg med tältet några nätter och bara slappa vid havet.

Att resa runt i orter i Skåne på cykeltävlingar är underbart under sommarhalvåret. Favorit orten är Kristianstad.

Även om vi haft kalla och snöiga vintrar här i Småland sista åren så längtar jag fortfarande efter en tur till Hundfjället igen. Tänk att få sitta i en stuga på kvällen och skriva på ett nytt manus efter en dag i backen, det hade varit härligt.

Värmen och solen har alltid lockat och även fast jag verkligen gillar våren hemma så åker jag gärna söderut mot Italien om jag får möjlighet. Att åka med bil genom Danmark, Tyskland och vidare ner mot Norra Italien är fantastiskt, något som jag är uppväxt med och som jag gärna gör snart igen.


Böcker av författaren hittar du här:
Selma ställer till det
Ludvigs knasiga spökfest
Familjen Bakmössas gluten-, mjölk- och sockerfria Recept
Fallet med den försvunna pappan
En liten bok om mycket bajs!
En till liten bok om mycket bajs!
En liten bok om mycket kiss!
En till liten bok om mycket pruttar!
En till liten bok om mycket blod!