• Mardrömsbrevet

LJOFTJTLB NVSFO

Var dessa bokstäver en kod till den gömda hemligheten? Grevinnan vred och vände på koden innan hon till sist listade ut hur hon skulle lösa den. Med hjälp av alfabetet bytte hon ut alla bokstäver mot den bokstav som kom på platsen före. Koden pekade ut en plats i världen med ett mycket speciellt byggnadsverk.
– Aha, nu förstår jag, ropade Grevinnan medan hon ivrigt tillkallade sin betjänt. Packa omedelbart min blåa koffert. Jag ska resa. Helst redan imorgon. Boka biljetter!

Livet som vålnad på Grevinnan von Knarrs slott har verkligen blivit mer intressant sedan brevet kom. Brevet har vänt upp och ner på Grevinnans tillvaro och avslöjat att någon mer än hon känner till hemligheten. Slottet är plötsligt fyllt med koder, dubbelspel och gåtor. Grevinnan reser världen runt i en desperat jakt på ledtrådar för att hinna först.

Det är ofta mycket frustrerande att vara vålnad. Jag kan inte ingripa i de levandes värld trots att Grevinnan verkligen skulle behöva min hjälp. Det kan däremot du, kära läsare. Ska hemligheten räddas behöver du hjälpa till att lösa de koder som skyddar den. Så öppna genast boken och sätt igång!

Författare: Lisa Melberg & Angelica Kraft
ISBN: 9789176342435
Bandtyp: Hårdinbunden med 195 sidor
Provläsning: Mardrömsbrevet
Passar åldern: 9–12 år


Pressmaterial omslagsbild: 9789176342435
Pressmaterial författarbild:
Angelica Kraft, Lisa Melberg


Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Mardrömsbrevet

  • Artikelnummer: 9789176342435
  • Lagersaldo: 2 - 3 Days
  • 119.00 kr

  • Exkl moms: 112.26 kr

Taggar: spänning, mysterium, genusmedvetet, vetenskap, problemlösning, mattegåtor, historia, Linné, Kopernikus, Colosseum