Marie Lindström


Sedan två år tillbaka arbetar jag som författare, föreläsare och entreprenör efter en intensiv karriär inom finans. Jag är gift och har två söner. Och en ljuvlig liten hund.

Min första bok "Nummer 204 får resa hem" är en naken skildring av när min familj överlevde Tsunamin 2004, och vägen tillbaka till livet. Jag tappade mig själv som människa och mamma under det traumat och sökte igenkänning men fann ingen bok som gav mig det. Det är anledningen till att jag gav ut den boken och idag älskar att skriva om människors livskriser, ärliga och ibland mörka känslor och tankar. Det finns oändligt mycket läkande att finna om vi delar med oss till varandra.

Krisen kan ha helt olika ursprung, men vägen tillbaka är förvånansvärt lik har jag insett under mina intervjuer för min andra bok "Ögonblick som förändrar allt". I boken får vi följa 12 människors resor genom helt olika livsöden. Den röda tråden är vår inre styrka, vikten av att våga stanna upp i ett samhälle som förväntar sig snabb återhämtning, det vackra i att våga vara sårbar och att våga lita på att på något vis blir det bra igen. Annorlunda, men bra, om än på ett nytt sätt.

Min förhoppning med mina böcker är att bidra till igenkänning, läkning och nya insikter.

Du är inte ensam, det finns hjälp att hämta hos andra.

Böcker av författaren hittar du här:
Ögonblick som förändrar allt