Mikael Rosengren

Jag heter Mikael Rosengren, är 48 år och bor i Bromma med mina två barn. Jag älskar att skriva. Varje dag, runt omkring mig, ser jag nya berättelser. Att skriva är min passion och mitt kall.


Under 2017 lanserade Mikael podden Sagobubblan där berättandet kryddas med spännande ljudeffekter och musik för en större upplevelse. Podden har nu övergått till ljudböcker som går att lyssna på nästan överallt där ljudböcker finns. Under vinjetten Sagobubblan (berättande, ljudeffekter och musik) finns idag över 30 ljudböcker för barn i åldrarna 0-12, och antalet böcker ökar ständigt. Du kan följa Sagobubblan på Instagram och på www.facebook.com/sagobubblan.


Jag driver företaget Kunskapkretsloppet där barn får skapa egna barnböcker som vi i slutänden trycker upp och skickar till barn runt om i världen som saknar skolböcker. På detta sätt bidrar vi till att de mottagande barnen får lära sig läsa och skriva. I Kunskapskretsloppet bygger vi broar av vänskap och kunskap. Här är varje barn en hjälte!Tryckta böcker av författaren hittar du här:


Kontaktuppgifter:
www.facebook.com/mikaelrosengrenbarnboksforfattare
mikael@mirose.se