Sandra och William Fyhr
Sandra Fyhr är uppvuxen i en liten skånsk by men bor sedan 2008 med sin man och två barn i München. Hon har en internationell karriär inom talang- och ledarskapsutveckling bakom sig och brinner för att se saker från ett nytt perspektiv och skapa nya definitioner, att ifrågasätta det givna. Att inspirera och få människor att växa är hennes största passion. Värdet av en kram är Sandras första bok och är en resa från att tänka med hjärnan till att börja tänka med hjärtat. Den knyter ihop lärdomar från åren som föreläsare inom personlig utveckling med en mammas kamp att klara sig genom sitt barns leukemibehandling.

William Fyhr är sju år och på väg att börja tredje klass i sin internationella skola i München. Han är en trespråkig mattebegåvning och väldens bästa kompis. William är en pojke som gör ett stort intryck på alla som lär känna honom och hans mål i livet är att bli uppfinnare och lösa cancerns gåta. Värdet av en kram är Williams första bok som han ville skriva för att inspirera andra barn och familjer i cancervärlden att kämpa på tills han blir stor nog att ge sig in i forskningsvärlden.

Sandra och William har tillsammans skapat en bok som inte lämnar någon oberörd, som uppmuntrar till nya sätt att tolka och leva livet på samt inspirerar till att göra det bästa av varje dag.

Böcker av författarna hittar du här:
Värdet av en kram